Instagramable Melaka!

Who doesn’t love good food with instagramable location? EH! mahu anda cuba kunjugi 4 kafe #instaworthy dan ikonik ini semasa berada di Melaka!

Dunia media sosial yang kini jadi tagihan buat kesemua generasi sedikit sebanyak turut membantu dalam memberi ruang promosi kepada lokasi-lokasi menarik di sekitar bandar dan luar bandar, terutamanya tempat makan!

Bulan Syawal lepas penulis kanan projek khas majalah EH! menjelajah kota Melaka bersama pemanduan cukup efisien dan selesa bersama Hyundai Elantra baharu, Ya benar, tanpa pemanduan dari Hyundai Elantra memang tidak sampailah kami ke Melaka untuk mengulas tentang tempat makan dan instagramable disini, jadi sila swipe artikel di bawah untuk saksikan 4 tempat menjamu selera yang menarik bersama dekorasi dalaman yang tidak sah jika tidak dirakam buat perkongsian di sosial media.

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Kaya-Kaya Cafe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Do Whatever You Like (@m.www.w) on

Siapa sahaja yang tidak terpengaruh bila melihat lokasi dan menu makanan yang lazat di media sosial? Lagi lagi bila tempat itu tampil dengan keistimewaanya yang tersendiri! Kaya-kaya Cafe yang bertempat di Jalan Tukang Besi ini tampil dengan hiasan dalaman yang rustic dengan penggunaan perabut lama juga latar belakang mural yang menarik buat rakaman #OOTD. Cafe ini juga turut menyediakan tempat bermalam yang boleh ditempah melalui Airbnb.

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link