SAMSUNG GALAXY S10: Better Than Before

Teks : Anis Hanini

 

Kembali sekali lagi di pasaran dengan teknologi kamera lebih canggih, skrin paparan lebih menawan dan sekuriti telefon pintar lebih ketat.

 

 

Siapa sangka kini rangkaian Samsung Galaxy S sudah berada di pasaran lebih 10 tahun? Bagi meraikan sambutan ini, Samsung telah melancarkan telefon pintar baru mereka iaitu Galaxy S10 yang direka khas untuk memenuhi kehendak pasaran yang ingin sesuatu yang pantas, mudah digunakan dan mampu menghasilkan keputusan yang memuaskan hanya di hujung jari.

 

Pastinya ‘worth the price and the wait’, Galaxy S10 membuktikan ia adalah salah satu leading smartphones in the world. EH! senaraikan kehebatan peranti ini yang jauh berbeza dengan saingannya lain di pasaran sekarang.

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

3) PERISIAN TEKNOLOGI PINTAR

 

 

Lebih menarik, Galaxy S10 kini menggunakan perisian teknologi terkini yang membuktikan bahawa ia peranti paling pintar buat masa sekarang. Samsung memperkenalkan Wireless PowerShare yang mana ia memudahkan telefon pintar ini mengecaj telefon pintar lain serta jam tangan pintar bersesuaian. Ia juga hadir dengan Al-Capabilities yang mana ia mampu belajar akan penggunaan harian bagi melancarkan aplikasi kegemaran dengan lebih pantas. Pada masa yang sama ia hadir dengan Intelligent Wi-Fi yang membenarkan pengguna berhubung dengan Wi-Fi dengan lebih selamat dan tanpa gangguan. Selain lengkap dengan Fast Wireless Charging 2.0, kalis debu dan air, ia hadir dengan 1TB memori dalaman dan pengguna boleh menambah memori kad mikroSD hingga 1.5TB.

Share via
Copy link