Summer Is Here! Starbucks Cipta Minuman Paling Menyegarkan Untuk Musim Panas Ini

Musim panas kali ini Starbucks Malaysia menampilkan pilihan minuman yang mampu buatkan anda relaks santai dan cukup menyegarkan.

 

 

Starbucks Malaysia membawa ke setiap stornya di Malaysia pilihan minuman baharu dan menyegarkan untuk blended Frappuccino iaitu Triple Mocha Frappuccino, Dark Caramel Frappuccino dan Mixed Berry Frappuccino with Pomegranate Pearls.

 

Minuman ini hanya hadir dalam pilihan blended Frappuccino dan ia kini sudah pun berada di stor Starbucks bermula 16 April.

 

Triple Mocha Frappucino dan Dark Caramel Coffee Frappuccino blended direka khas untuk penggemar coklat dan karamel. Buat mereka yang ingin mencari pilihan minuman segar, Mixed Berry Frappuccino blended bersama Pomegranate Pearls pastinya menjadi pilihan tepat kala musim panas yang melanda di Malaysia sekarang ini.

3 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Baharu! Mixed Berry Frappuccino Blended Beverage with Pomegranate Pearls

 

 

Minuman ini bercirikan pearls yang meletus pabila dikunyah yang mana ia mengandungi jus pomegranate sebenar. Mixed Berry Frappuccino blended beverage with Pomegranate Pearls turut hadir dengan sos mixed berry bersama velvety milk untuk menghasilkan rasa buah-buahan yang lembut. Ia disempurnakan dengan whipped cream untuk menyeimbangkan perasa tart berry.

Share via
Copy link