Toys, Pakaian Dan Aksesori Anak-anak Kardashian-Jenner Paling Mewah

Keluarga Kardashian-Jenner tidak pernah terlambat dengan apa sekalipun, terutama sekali kanak-kanak di dalam keluarga besar selebriti ini. 

 

 

Boleh dikatakan setiap ahli keluarga Kardashian-Jenner tidak akan hidup susah. Lihat sahaja pada kemewahan yang dilimpahkan kepada anak-anak kecil mereka, nyata dipenuhi dengan item, pakaian dan aksesori berjenama semuanya.

 

Ketahui kemewahan kehidupan bintang kecil Keeping Up with the Kardashian di bawah.

5 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mini Bentley

 

Gambar : Instagram Khloe Kardashian

 

Biarpun bayi perempuan Khloé Kardashian, True Thompson masih belum boleh berjalan, tetapi dia sudah pun memilik dua buah kereta mini Bentley.  Satu daripadanya dipenuhi dengan kilauan rona merah jamu, yang mana sepadan dengan mini Bentley Dream Kardashian berona biru, serta satu lagi berwarna putih, hadiah dari Kimora Lee Simmons. Simmons juga menghadiahkan anak sedara Stormi dan Chicago mini Bentley setiap seorang berona putih, menjadikan lima kereta mini Bentley untuk anak-anak kecil Kardashian. Setiap kereta mempunyai harga yang berbeza, tetapi senarai Luxury Kids Car Club menyenaraikan yang Bentley mempunyai pakej harga bermula USD1,999.

Share via
Copy link