9 Perkara Tentang Bintang ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ Yang Kini Hangat Di Media Sosial

Noah Centineo atau nama wataknya Peter Kavinsky dalam filem terbaru keluaran Netflix iaitu To All The Boys I've Loved Before kini sedang menjadi bualan hangat di media sosial gara-gara wajahnya yang cukup kacak dan personalitinya yang mampu mencairkan hati ramai wanita. Di sini EH! kongsikan 9 perkara tentang bintang muda ini untuk anda kenal dengan lebih mendalam.

 

Gambar : Instagram Noah Centineo

 

Filem ini baru sahaja ditayangkan selama tiga hari dan kini internet sudah mula obses dengan Noah Centineo, aktor kacak yang memainkan watak utama dalam filem itu, Peter Kavinsky. Ingin tahu dengan lebih terperinci tentang celebrity crush baru ini? Ini dia segala informasi tentang Noah yang anda patut tahu.

8 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

The film is out

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

8. Lana Condor aka Lara Jean Song Covey buatkan Noah hampa ketika kali pertama mereka bertemu

Lana and I were both auditioning for the movie. Neither one of us were attached yet, and I remember sitting in the audition room. I wanted to run lines with someone because I hadn’t run it yet. So I was like, ‘Hey, do you want to run lines?’ to Lana. It was just us two in the waiting room, and she was like, ‘No, no thanks!” ujar Noah bercakap soal momen awkward.  Namun kini mereka boleh dikatakan cukup akrab bersama.

Share via
Copy link