Kenali Faris Anuar, Cinta Hati Sebenar Elfira Loy

Namanya kini kian trending di laman internet, majoriti pengikut Elfira Loy ingin tahu siapakah jejaka yang berjaya menawan hati aktres jelita ini sehingga menjadi putera di hatinya untuk selamanya? Kenalinya dengan lebih dekat di rencana ini.

 

Gambar : Instagram

 

Eksklusif untuk membuka tirai Januari 2019, EH! menampilkan wajah pasangan pengantin baharu yang hangat sekarang ini, Elfira Loy dan Faris Anuar. Tidak dinafikan yang pada ketika ini nama suami kepada Elfira atau nama panggilannya El kian menjadi bualan ramai. Pastinya ramai yang ingin tahu dengan lebih dekat tentang siapakah sebenarnya jejaka yang berjaya menakluk hati si cantik El, jadi EH! himpunkan beberapa perkara tentang Faris untuk anda kenalinya dengan lebih dekat.

9 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

9. Menerusi EH! isu Januari 2019, Faris ada membuat perkongsian eksklusif akan ceritanya terdetik untuk menjadikan Elfira sebagai isterinya serta banyak lagi pengakuan dan perkongsian tentang perhubungan mereka sebelum ke gerbang perkahwinan. Jadi jangan lupa untuk dapatkan EH! Januari 2019 di pasaran sebelum kehabisan.

 

 

 

 

 

 

 

Share via
Copy link