Kerana Cita-cita, Hanez dan Awi Berpisah

Sebenarnya kami suka dengan selebriti yang tidak segan untuk mengaku yang mereka bercinta, termasuklah pasangan Hanez Suraya dan Awi Rafael. Mereka begitu terbuka dengan perhubungan mereka berdua dan ramai yang memang suka melihat mereka bersama. Namun begitu nampaknya, sudah tiba masanya untuk mereka mengakhiri perhubungan mereka ini.

DIANA DANIELLE SUDAH SELAMAT MELAHIRKAN ANAK? >>

Gambar: ohartis.com

GAMBAR ANAK ZAHIRIL ADZIM DAN SHERA AIYOB >>

Hanez telah membuat kenyataan di dalam akhbar Berita Harian yang perhubungan mereka sudah tidak dapat diselamatkan lagi walaupun telah banyak kami mencuba. Menurut duta kepada produk Aura White ini, dia sememangnya sayangkan Awi tetapi penyanyi tersebut kurang memberikan respon yang sepatutnya kepada perhubungan mereka. Hanez yang faham dengan Awi yang mempunyai impian yang tinggi di dalam kerjayanya mengambil keputusan untuk berpisah kerana tidak mahu percintaan mereka berdua menjadi beban kepada Awi.

SELAMAT PENGANTIN BARU PIERRE ANDRE! >>

Gambar: pujanggamalam.com

NABILA HUDA DAN NAS-T BERPISAH >>

Buat masa sekarang, Hanez akan menguatkan diri untuk fokus kepada kerjayanya dan tidak akan bermusuh dengan Awi malahan akan terus mendoakan kejayaan bekas kekasihnya itu. Kepada Hanez dan Awi, jadikan ini sebagai penguat semangat anda berdua untuk berjaya di dalam kerjaya!

Share via
Copy link