‘Comeback’ Dennis Lau di Konsert The Chosen Jun ini

 

The Chosen: Konsert Dennis Lau & Friends bakal berlangsung tidak lama lagi.

 

Konsert yang akan menampilkan barisan penyanyi-penyanyi hebat bersuara unik bakal menggamatkan pentas The Chosen Jun ini.
Antara penyanyi yang bakal muncul di pentas konsert ini ialah Aisyah Aziz, Jeryl Lee, Dewi Seriestha, Lee Elaine, Jimmy Sax, Dennis Yin, NAMA & Fara Dolhadi yang pasti akan memukau para penonton yang hadir pada malam tersebut.

 

Biarpun bilangan tempat duduk yang terhad, team EH! tetap mahukan pembaca EH! menjadi sebahagian daripada penonton konsert gemilang ini. Kami akan menghadiahkan lima pasang tiket bernilai RM169 kepada anda yang berminat untuk ke Konsert Dennis Lau & Friends: The Chosen yang akan berlangsung pada 29 Jun 2019 di Mega Star Arena, Viva Mall Kuala Lumpur.

 

Emelkan butiran anda ke [email protected] (tajuk: EH! The Chosen) bersertakan detil lengkap iaitu nama penuh, no IC, no HP, & nyatakan hasrat anda untuk ke konsert ini.

 

Hanya lima pembaca EH! yang terpilih untuk menangi tiket ini, pastikan anda adalah salah seorang daripadanya! Cepat, emel kami sekarang!

 

Jangan lupa untuk dapatkan majalah EH! edisi Jun 2019.

 

Tempoh penyertaan: 1 Jun 2019 – 15 Jun 2019

#DLTHECHOSEN #BELIMITLESS

Share via
Copy link