Travis Scott Mahu Mengahwini Kylie Jenner, Tetapi Ingin Melamarnya Dengan Cara Paling Win

Seakannya wedding bell akan berbunyi pada bila-bila masa sahaja buat pasangan ini. Stay tuned for most glamorous wedding for the youngest billionaire.

 

Gambar : Instagram Kylie Jenner

 

Menerusi interviu majalah Rolling Stone bersama Travis Scott dan Kylie Jenner, rapper itu mengatakan yang dia akan mengahwini ibu kepada anaknya itu tidak lama lagi, apa yang dia nantikan hanyalah masa untuk melamarnya.

 

Scott mengatakan yang mana dia mula berhubungan dengan Jenner ketika di Coachella pada April 2017, “Kami hanya dua orang remaja yang bersuka ria bersama. Rasanya, dalam masa minggu pertama, kami tidak tahu adakah perasan itu benar atau hanya sekadar sementara. Kemudia pada minggu kedua, saya seakan, ‘Whoa, saya masih lagi bercakap dengannya dan dia juga respon. Kami tidak pernah kehabisan topik untuk berkomunikasi. Sehingga satu tahap saya rasa, saya perlukan dia untuk menjalani hidup ini. Dia adalah orangnya. Kami akan berkahwin tidak lama lagi. Saya hanya sedang bersedia untuk melamarnya dalam cara yang paling epik.

 

Gambar : Instagram Kylie Jenner

 

Scott dan Jenner mempunyai persamaan dalam kepercayaan agama, yang mana dia mengatakan penantian kelahiran bayi mereka selepas hanya beberapa minggu berhubungan seakan satu perasaan yang cukup istimewa.

 

“Kids are something we kind of talked about when we were getting busy. When we found out it was a girl, I was like, ‘Huhhh.’ But after a while I was like, ‘Yo, this might be the illest thing that ever happened. And when Stormi was born, I was like, ‘Life is fire, bro.”

 

Share via
Copy link