Penjagaan Miss V Dengan Lactacyd

Oleh: Farhana Fuad

Gambar: Lactacyd

 

 

lactacyd-charmed-2

 

Tidak semua bahan pencuci adalah baik utnuk sekitar bahagian intim sebagaimana kita tahu Miss V adalah bahagian pada tubuh wanita yang menjadikan seseorang wanita itu feminin. Anti-bakteria dan shampu untuk rambut adalah tidak baik untuk digunakan pada bahagian kulit sensitif. Jadi, apa yang wanita perlukan adalah pencuci femini yang diformulasi khas untuk Miss V.

 

Lactacyd adalah solusinya. Ianya mempunyai pelbagai jenis varian yang bergantung pada kesesuaian majlis dalam menyemppurnakan kehendak seseorang wanita. Dengan Lactacyd, ianya boleh membantu mempertingkatkan tahap keyakinan diri. Ianya merupakan pencuci feminin No.1 di Malaysia. Lactacyd diformulakan dengan sumber semula jadi dan esen susu seperti asid laktik dan lactoserum yang secara semula jadinya dihasilkan oleh tubuh kita untuk memastikan keseimbangan pH pada Miss V.

 

Asid Laktik – Ianya secara semula jadinya terhasil di bahagian sulit wanita dan ianya membantu dalam menyeimbangkan tahap optimum pH pada bahagian Miss V. Ianya membantu bakteria baik dalam melawan bakteria jahat yang menyebabkan bau dan kegatalan. Oleh itu, ianya amat penting bagi wanita dalam memulih tahap asid laktik pada Miss V setiap hari.

 

Laktoserum – Adalah bahan semulajadi yang membantu untuk memanjangkan kesan asid laktik, menstabil dan menyeimbangkan perlindungan di sekitar Miss V.

 

Lactacyd hadir dengan pelbagai jenis dan pelbagai kelebihan.

 

Lactacyd White Intimate 

 

whitening

 

Ianya diformulasikan khas dari bahan tumbuhan Actipone-B dan sumber kehidupan marin, Algowhite yang terbukti mencerahkan kulit. Dapatkan kecerahan kulit di sekitar Miss V dalam 4 minggu. 9 dari 10 orang wanita Asia sudah mendapat keputusan kecerahan di bahagian intim selama 4 minggu*.

*Diuji pada 100 orang wanita Asia, Synovatelpsos, Sept- Dis 2011

 

Lactacyd Revitalize

 

Revitalize_150ml_Edited_H

 

Produk ini membantu dalam menganjalkan kulit di sekitar Miss V untuk kembalikan keremajaannya. Lactacyd Revitalize diperkaya dengan Vitamin E dan kolagen yang terbukti anjal dan remaja dalam 12 minggu*.

 

*Merujuk pada ujian klinikal ke atas bahagian sekitar bikini selama 12 minggu ke atas 40 orang wanita Asia, Dis – Feb 2013

 

Lactacyd Soft & Silky

 

Soft-&-Silky

 

Membantu dalam menambah lebih lembapan untuk kulit yang lembut dan sekata di bahagian V, lebih-lebih lagi setelah mencukur. Dengan 10% lebih susu esen, Lactacyd Soft & Silky memberikan bahagian intim lebih lembap lebih-lebih lagi selepas sesi grooming.

 

Lactacyd Cool & Fresh

lactacyd-cool-and-fresh

 

 

 

 

Memastikan Miss V sentiasa segar dan bertenaga demi menghalang dari haba panas. Ianya sesuai untuk wanita yang aktif bersukan, khususnya di bawah cahaya matahari dan cuaca panas. Lactacyd Cool & Fresh mampu melembutkan dan menyegarkan dengan esen mentol semulajadi yang tidak akan kering.

 

Promosi Hadiah Becharmed dengan belian kini kembali dengan lebih banyak charms eksklusif untuk dikumpul!

 

 

lactacyd-charmed

 

 

Kesemua jenis Lactacyd di atas boleh didapati di mana-mana farmasi dan gedung beli-belah terbesar berdekatan anda. Disebabkan terlalu banyak respon baik dari koleksi sebelum ini, Lactacyd kini kembali dengan lebih koleksi charms eksklusif terbaru untuk dikumpul dengan setiap pembelian Lactacyd bersaiz 150ml.

 

Promosi ini sah bermula 29 Oktober sehingga 22 November ini. Jangan lepaskan peluang ini, sementara stok masih ada! Dapatkannya di mana-mana Watsons berdekatan anda atau dapatkannya secara atas talian menerusi Watson E-Commerce.

 

 

Permainan Atas Talian Becharmed

 

 

charmed-lactacyd-1`

 

Jom cuba bermain di permainan Becharmed secara atas talian di Facebook Lactacyd Love Your V. Selesaikan kesemua empat fasa di permainan tersebut dan rebut peluang untuk menangi charms eksklusif dari atas talian secara percuma!

 

Pastikan anda adalah antara 90 pemain yang terpantas untuk milik charms eksklusif ini. Permainan atas talian ini bermula 12 November ke 5 December 2015.

 

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web rasmi Lactacyd di www.lactacyd.com.my/becharmed

QR Code

 

 

 

 

Share via
Copy link