Sentiasa serasi!

Serba baharu, Shiseido mahu anda alami penggunaan asas solekan yang berinovatif, kekal sepanjang hari biar dalam apa sahaja situasi #InSyncAllWays.  

Tidak perlu lagi ditambah atau dikemaskan, jenama solekan dari Negara matahari terbit ini mahu anda terokai olesan asas yang sentiasa ‘sync’ dengan keadaan kulit anda. Bukan satu tetapi tiga produk berinovasi ini tampil dengan teknologi yang sama; Synchro Skin Self-Refreshing Foundation, Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact dan Synchro Skin Self-Refreshing Concealer dirumus dengan intipati ActiveForce™ Technology kesemuanya. Tiga item utama yang bakal jadi langkah paling effisien selepas aplikasi penjagaan dan sebelum bersolek.

InSyncAllWays

EH! gandingkan tiga jurusolek Emmy Agung, Sahir Sabri, Ummi Nasir bersama tiga jelitawan Jasmine Suraya Azira Shafinaz dan Cik Manggis dalam satu hasil solekan anggun bersama kemasan bedak asas yang ringan, selesa juga tahan sehingga 24jam! Saksikan video untuk ketahui keunikan bedak Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing baharu ini!Dapatkan sample Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing secara percuma di laman web berikut : https://bit.ly/2lAN3kH#ShiseidoMalaysia #InSyncAllWaysPenyelaras : Razin MohdPengurus Projek: Abidin KhairulProducer : Alice AngPengarah Video : Noah Chin #newstoryboardsJuru Video : Hoya Yijie #newstoryboardsDandanan : Cody Chua Penata gaya : Nazlivingastyle Pakaian : Pada Jasmine dan Azira Bbrian Khoo , pada Manggis milik penata gaya

Posted by EH! on Sabtu, 14 September 2019

Ogos lepas team EH! telah berkesperimen dengan item magis ini pada tiga jelitawan Jasmine Suraya, Azira Shafinaz dan juga Cik Manggis dalam satu pengambaran video durasi satu minit buat paparan di media sosial bulan ini, hasil tangan Emmy Agung, Sahir Sabri dan Ummi Nasir pada mereka tampak seamless, bersinar dan kemas. Ini adalah kerana teknologi ActiveForce™ yang pintar dalam menyesuaikan diri dengan kondisi kulit untuk tampil flawless dari siang hingga ke malam.

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jasmine Suraya disolek oleh Emmy Agung

Artikel Berkaitan

Copy link