Cara Fatiya Latiff, Sherry Alhadad Dan Nabila Razali Hindari Tekanan

Teks: Razin Mohd

 

Masalah tekanan hari ini sudah jadi salah satu isu yang serius, bukan sahaja tidak baik pada tubuh badan malah ia juga turut mengganggu keserian kulit wajah, EH! menjenguk akaun Instagram tiga selebriti ini dan terokai cara mereka hindari tekanan dengan  kata tanda pagar #myRESETmoment.

 

Ramai yang berkata hidup ini memang susah kalau hendak lari dari tekanan, tidak kiralah di tempat, kerja, tanggungjawab dan perhubungan, lagi-lagi bila sudah digelar selebriti, banyak tekanan yang perlu dihadapi. Bersempena serum baharu dari L’Occitane IMMORTELLE RESET. EH! senaraikan antara tiga celebriti tanah air yang terpangil untuk berkongsi cara mereka meredakan tekanan yang dihadapi setiap hari

 

1. NABILA RAZALI

 

 

“Life is full of surprises. If things doesn’t go your way, have some rainbow cake and RESET everything. You have full control of your own life. “

 

2. FATIYA LATIFF

 

 

 “When I’m stressed about something especially anything to do with work, dan selalunya mengganggu di dalam kotak pemikiran ni, and for that, I RESET my mood by travelling, dancing and singing! I find peace and happiness by doing all the things that i love ! and im pretty sure, you have the same thought as well! Now share what’s your RESET moment!”

 

3. SHERRY ALHADAD

 

 

“If STRESS burned calories, I’d be a SUPERMODEL! Beside bercuti I RESET my mood dengan melakukan aktiviti sihat, it gives me strength and positive vibes. Seterusnya makes me forget about tekanan yang saya hadapi. Now share me what’s your RESET moment!

 

BAGAIMANA JIKA ANDA BOLEH SET SEMULA KULIT WAJAH ANDA?

 

 

Anda mugkin tidak boleh set semula momen kehidupan anda tetapi buat kulit wajah ianya pasti! Benar, Stress dalam gaya hidup dan persekitaran hari ini memainkan peranan penting dalam memberi impak buruk buat kulit wajah. Mujur L’Occitane hari ini tampilkan serum baharu IMMORTELLE RESET yang memberi seri wajah tampak lebih bertenaga dan segar dari biasa.

 

Khas digunakan pada waktu pagi dan malam, serum berkuasa ini dirumus bersama tiga bahan semula jadi yang menjadikan kulit anda kelihata seperti baru semula, antaranya adalah ekstrak Acmella Oleacera yang melembutkan kulit dengan pantas, ekstrak Marjoram yang merangsang semula kulit dan bahan rasmi L’Occitane minyak esensi Immortelle yang kaya dengan bahan anti penuaan.

 

Bukan sahaja bermanfaat buat kulit wajah, penggunaannya juga tampil selesa di kulit. Ia hadir dengan tekstur minyak, tetapi aplikasinya pada wajah meresap dengan pantas dan selesa dengan kandungan lebih dari 3,000 Golden Bubbles didalam satu botol. Untuk keterangan lanjut sila layari laman web rasmi L’Occitane di www.LOccitane.com atau terokainya sendiri di butik dan kaunter L’Occitane berdekatan anda!

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link