Cara Mujarab Realisasi Bibir Mungil Tanpa Suntikan Botoks

Ikuti langkah-langkah ini untuk realisasikan impian bibir mungil bak Angelina Jolie tanpa sebarang surgeri atau suntikan.

 

Gambar : Shutterstock

 

Ramai wanita mencari pelbagai cara untuk dapatkan bibir mungil dan cantik menawan bak Angelina Jolie. Ia tampak seperti agak sukar untuk merealisasikannya tetapi sebenarnya ada caranya untuk menjadikannya satu kenyataan tanpa sebarang surgeri bibir.

 

Ianya hanya perlukan sedikit masa dan tenaga tanpa perlu berbelanja tinggi. Jom mula amalkan cara ini untuk mendapatkan bibir mungil menawan.

5 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hidrasi dan melembap bibir

Bibir mencerminkan kesihatan anda juga. Jika anda biarkan bibir terdedah kepada selaran cahaya matahari tanpa menggunakan sebarang pelindung, ia kana mengakibatkan bibir mengering dan mengecut.

Ianya penting untuk memastikan bibir sentiasa hidrat tidak kira dari dalam atau luar. Minum 8 gelas air setiap hari untuk memastikan tubuh dan bibir anda sentiasa penuh dengan hidrat.

Mengamalkan penggunaan pelembap bibir juga membantu  untuk mendapatkan bibir tebal, gebu dan mungil. Cuba gunakan minyak pati atau lip balm. Anda akan melihat hasilnya yang lebih sihat, gebu dan tebal.

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link