Cipta Solekan Idaman Dengan ARTDECO!

Teks : Razin Mohd

 

Sama ada berias ke pejabat ataupun janji temu makan malam, wajah anda bakal tampil lebih menawan bersama himpunan baharu ‘Fall for the new Classic’ daripada ARTDECO!

 

Gambar : Artdeco

 

ARTDECO mahu anda mencuba set solekan baharu dengan palet warna elegan dan mesra dioles buat apa sahaja acara. Kali ini tampil dalam reka bentuk bekas lebih eksklusif bersama rekaan geomatri juga warna dan tekstur menarik untuk dicuba.  Kami menjemput Sophia Liana (De Fam) ke studio untuk kongsikan cara dia menghasilkan solekan kegemarannya menggunakan himpunan terbaru daripada ARTDECO. Ini masanya untuk anda cuba sendiri di rumah! Ia boleh didapati secara eksklusif di Sasa.

 

 

1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

MAGNETIC PALLETE EYESHADOW

 

 

Inovasi Magnetic Pallette antara item solekan yang wajib dimiliki. Mengapa? kerana anda kini boleh hasilkan palet pembayang mata anda sendiri. Warna-warna yang dibariskan buat pembayang mata dalam koleksi kali ini hadir dengan formula tahan lama dalam gemerlapan warna yang lebih mewah. Antara yang mencuri perhatian ialah Pearly Terracotta,  Pearly Night Sky, dan Pearly Chocolate!

Share via
Copy link