Gadis Berkulit Gelap Ini Viral Gara-gara Rupanya Yang Eksotik Dan Cantik Seakan Barbie

Tona kulit gelap sebenarnya bukan penghalang untuk diri tampil cantik menawan. Gadis dari Selatan Sudan ini kini viral kerana kulitnya yang cantik dan berwajah menawan.

 

capture-20161228-150245

Gambar : Instagram The Black Hannah Montana

 

Seorang gadis yang dikenali sebagai Princess Lolita, akaun Instagram nya mula menjadi buah mulut orang ramai pabila gambarnya menjadi tular di media sosial dek kerana wajahnya yang cantik eksotik.

 

Ada juga yang mengatakan gadis ini kini bergelar seorang model. Yang pasti, ramai yang menyamakan dirinya seakan patung Barbie. Rata-rata pengikutnya di laman Instagram teruja melihat gadis berkulit gelap ini.

 

capture-20161228-150328

Gambar : Instagram The Black Hannah Montana

 

Dengan angka pengikutnya kini sudah mencecah 176ribu orang pengikut, majoritinya mahukan Lolita berkongsi lebih banyak gambarnya dari semasa ke semasa kerana ingin membuktikan kulitnya yang gelap ternyata asli dan bukan sekadar penggunaan solekan semata.

 

Menerusi akaun Instagram nya, Lolita pernah memuat naik sekeping gambar selfienya yang mengenakan hijab. Kebanyakkan pengikutnya bertanya adakah dirinya seorang yang beragama Islam, namun belum ada sebarang jawapan akan pertanyaan itu.  

 

Who even still does duck lips??

A post shared by just humble yourself (@typicalblackmum) on

 

 

Share via
Copy link