Kenali Lima Dimensi Kulit Anda

Ramai mungkin mempunyai masalah untuk memilih rejim penjagaan kulit yang bersesuaian dengan mereka. Sebenarnya, jika anda betul-betul memahami kulit anda, tiada masalah untuk anda mengetahui produk penjagaan kulit yang sesuai untuk anda.

PENUAAN TUNGGU DULU >>

 BRAZILIAN WAX UNTUK PERTAMA KALI >>

Bagi produk kulit terkemuka, SKII, mereka mempunyai lima dimensi yang tersendiri untuk menilai kulit pengguna mereka. Keanjalan, tahap kedutan, kawalan parut, struktur serta seri kulit merupakan perkara yang mereka titik-beratkan dalam penjagaan kulit. Semua dimensi kulit ini bakal menjadi lebih sempurna dan akhirnya berubah menjadi licin dan berseri-seri dengan penggunaan SKII Facial Treatment Essence.

DIET BUAH-BUAHAN PENYEBAB KULIT KERING? >>

Kajian makmal SKII sendiri menunjukkan, selepas tujuh hari penggunaan kulit akan menjadi lebih anjal dan selepas empat belas hari penggunaan, kedut jelas berkurangan, pigmentasi berjaya dirawat, struktur kulit bertambah baik dan kulit menjadi lebih berseri-seri. Untuk mengetahui keadaan lima dimensi kulit anda, singgah sahaja ke mana-mana kaunter SKII dan pakar kecantikan mereka sedia membantu. Anda perlu mula untuk serius dalam penjagaan kulit dan melawan penuaan dari usia 20an lagi. Prevention is better than cure, remember?

MADU KEKALKAN AWET MUDA? >>

Share via
Copy link