Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema “Create Your Own Parisian Style”.

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#SOIGNÉ

 

 

Fan Lee King Huan, Andy Chan Hair Salon
“Seperti rama-rama menari, iris – bunga kebangsaan Perancis – simbol kepada pelangi indah dalam mitologi, menggambarkan cahaya dan kebebasan. Saya menggunakan rona ungu untuk akar dan hujung rambut, kelabu untuk bahagian tengah, memberikan rona-rona tersebut bebas dan secara berperingkat. Saya juga menggunakan teknik memotong lapisan bawah rambut yang berbeza untuk menghasilkan lebih volum dan efek 3D serta dalam masa yang sama menambah tenaga semula pada gaya klasik ini, membenarkan aura feminin terserlah.”

Model Jessie Wong
Fesyen Milik Stylist

Share via
Copy link