Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

10 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#COSMOPOLITE

 


Mavis Ang Soo Poi, Shawn Cutler

“Hsu Chih-mo (Wade-Giles), seorang penyair berbangsa Cina popular pernah berkata: Paris tidak akan cantik seperti mana sekarang jika kafe-kafe di sana tidak wujud. Ia adalah satu tahap keakraban Parisian dengan kopi. Inspirasi saya untuk rekaan ini hadir dari kafe Perancis kegemaran saya, Café Noisette. Saya menggunakan rona coklat Perancis di atas rambut panjang berlapis struktur dan mengetengahkan satu bentuk segitiga kecil dengan rona hazelnut untuk menghasilkan efek gradient seperti susu dan top espresso.

Model Kiran Jassal
Fesyen Tsyahmi
Aksesori Andy Wolf @ B.Space

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link