Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

11 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#PARADISCO

 


Elvis Hii Hock Kiong, V-Hair Image Studio

“Saya mendapat inspirasi dari Lourve dan sejarah Renaissance. Saya menggunakan potongan disconnected di tiga bahagian berbeza untuk menghasilkan penggredan dan kegebuan untuk impak visual yang lebih kuat. Dengan menggunakan ungu romantik, ia mencipta sebuah kebahagiaan yang memeluk keseluruhan gaya rambut sementara rona emas merah di bahagian atas rambut menjadi simbol matahari terbit, memberikan look keseluruhannya kelihatan cerah dan efek dramatik.”

Model Alicia Wong
Fesyen Alice Mccall @ August Store

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link