Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

12 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#EPHEMERAL

 

 

Titus Tok Chee Leong, Wars SB Salon & Academy

“Iris, bunga yang melambangkan Perancis, bercakap tentang bahasa bunga yang tegas, harap dan kebijaksanaan. Ia juga membawa maksud cinta dan kekuatan. Saya terinspirasi dengan ronanya dan menggunakan tiga dari empat jenis fungsi untuk menonjolkan tema pertandingan itu. Kemudian saya gunakan satu geometrik dan potongan tidak teratur di sebalik garisan halus untuk mengetengahkan gaya rambut siluet, jadi ia dilihat lebih kreatif.”

Model Perry
Fesyen Milik Stylist

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link