Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

3 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#LUMIÉRE

 


Oscar Lee Jiun, ELLE Hair Studio

“Perancis adalah tanah kelahiran untuk feminism dan Coco Chanel adalah contoh terbaik untuk wanita Perancis yang sangat berdikari. Dia menyerlahkan usahanya untuk mencapai kebebasan menerusi gaya rambutnya yang pendek, celana selesa dan dress hitam ringkas. Untuk gaya ciptaan saya, saya menggunakan garisan crisp untuk menghasilkan dimensi dan warna lavender feminin lembut sebagai tona utama sementara rona gelap menjadi kemasan di penghujungnya, menunjukkan ketabahan dan hormat pada Postmodern Feminism.”

Model Najwa Amrol
Fesyen
Milik Stylist

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link