Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

4 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#SPACEX

 


Tian Sheng, Garçons Privé Salon

“The Lourve – direka oleh seorang arkitek berbangsa Cina – dan garisan geometriknya yang kukuh adalah satu kebanggaan buat Paris. Hasil ciptaan saya tidak hanya mengetengahkan stail, order dan pelbagai tetapi juga menggabungkan garisan clean-cut bob dengan rona berkilau kelabu biru. Seakan cahaya semula jadi yang memasuki ruang menerusi bumbung Louvre, membiayai kecantikan artistik tersebut dengan kekuatan dan keunikan.

Model Kay Lim
Fesyen 
Milik Stylist

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link