Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

5 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#ARCHITEXTURE

 


Steven Chu Chin Hua, Hair Clipperz

“Arc de Triomphe adalah sebuah bangunan signifikan yang menggabungkan ideologi dan estetik. Ia mewakili kehormatan dan keyakinan Perancis. Berinspirasikan dengan ini, saya menggunakan kaedah segi tiga di atas bob klasik saya untuk menjadikannya kelihatan ringkas. Kemudian, saya spot-dyed rona ungu lavender dan lindunginya dengan beberapa helai rambut berona coklat. Kaedah potong dan warna kontra ini membawa elegan postmodern feminism lebih ketara.”

Model Valenice Tiong
Fesyen Kit Woo

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link