Serlah Gaya Feminin, Funky & Fun dengan Gabungan Maskara Rona Pink & Turquoise!

Aliran dunia kecantikan kebelakangan ini seolah memanggil gadis kini untuk tampil dengan bulu mata yang panjang dan lentik. Bukan hanya trend semata, malah ia juga disifatkan sebagai pelengkap kecantikan serta keanggunan seseorang.

 

 

Namun, ada yang terlalu obses sehingga mengambil ubat tertentu agar bulu mata mereka tumbuh lebih panjang, lebat dan kehitaman persis selebriti antarabangsa, malah ada juga yang sanggup melakukan pemasangan bulu mata melalui pembedahan.

 

Jangan risua. It’s time to play. Lari dari kebiasaan, ayuh litupi bulu mata dengan sapuan maskara berwarna. Tapi anda perlu tahu teknik dan cara yang sesuai agar lentikkan bulu mata tampak galak dan memukau!

 

EH! kongsikan step by step capai bulu mata menawan dengan gabungan maskara berona turquoise dan merah jambu daripada jurusolek terkemuka, Fendi Sani.

6 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

HASIL

 

Bagi yang memiliki bulu mata yang sedikit dan nipis, sapukan bedak asas pada bulu mata atas dan bawah. Ia akan membuatkan bulu mata kelihatan lebih tebal dan lebat. Lentikkan bulu mata untuk tampak lebih galak dan menawan.  bulu mata panjang menjadi pilihan ramai terutama dalam kalangan

 

 

 

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link