Kolaborasi Ke-2 ALDO Rise dan Misha Nonoo

Oleh: Farhana Fuad

Gambar: ALDO

NEWHAVEN_grey-black-sandal

Dengan bangganya ALDO RISE sekali lagi bekerjasama dengan label fesyen kontemporari MISHA NONOO untuk koleksi musim luruh tahun ini. Koleksi kasut dan aksesori kolaborasi MISHA NONOO x ALDO RISE juga telah dipentaskan di New York Fashion Week pada bulan Februari lalu.

 

Sejak debut pada musim luruh tahun 2011, jenama MISHA NONOO mula menjadi pilihan selebriti antarabangsa seperti Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker dan Emma Watson.

 

Newyork_Bordo totebag

 

“Kami teruja untuk bekerjasama dengan MISHA NONOO sekali lagi untuk koleksi musim luruh tahun ini. Misha mudah memahami kehendak pelanggannya yang sama seperti kami, dan terus menghasilkan koleksi kasut yang sempurna cantik dan selesa untuk disarung ke mana sahaja. ” ujar Douglas Bensadoun, Ketua Pegawai Kreatif ALDO.

 

NORTHAMPTON_black & cream ballerina

 

Melalui koleksi ALDO RISE, ALDO menyokong, mempromosi dan menyambut ke semua bakat berani dalam komuniti fesyen. ALDO RISE sentiasa memastikan pereka fesyen mempunyai kebolehan untuk menghasilkan dan mementaskan kasut dan tas tangan yang mereka jadikan visi koleksi idaman mereka.

 

MIDTOWN_black muff bag

 

Koleksi ALDO RISE akan mula berada di ALDO cawangan Pavilion pada 5 September nanti.

 

 

Share via
Copy link