Model Victoria’s Secret & Pasangan Mereka

Wajah cantik, badan langsing dengan kaki panjang antara kriteria utama pabila memikirkan model-model yang bakal berjalan di atas pentas Victoria’s Secret.

 

 

candice-swanepoel-and-hermann-nicoli

 

Jadi tidak hairanlah jika mereka sering dikaitkan dengan mana-mana selebriti lelaki terkenal di dunia (ahem ahem Leonardo DiCaprio), namun sebenarnya kebanyakan angels ini memiliki teman lelaki, telah berkahwin atau berada dalam hubungan yang lama. Bagi memuaskan rasa ingin tahu kami senaraikan beberapa model kegemaran kami dengan pasangan mereka.

 

1. Taylor Hill & Michael Stephen Shank

 

Babe ❤️ @michaelstephenshank #VMAs

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

Nama model berusia 20 tahun ini agak melonjak tahun ini dengan kelibatnya di beberapa pentas peragaan terkenal seluruh dunia termasuk Versace, Kenzo, Chanel dan Miu Miu. Taylor juga merupakan wajah baru untuk Lancôme Beauty sebaris dengan Lupito Nyong’o dan Lily Collins. Teman lelakinya, Michael juga merupakan seorang pelakon dan model. Bagai pinang dibelah dua bukan?

 

2. Karlie Kloss & Josh Kushner

 

karlie1-a

 

Cantik, bijak dan BFF kepada Taylor Swift, model ketinggian 6 kaki ini sebenarnya lebih gemar untuk tidak berkongsi tentang teman lelakinya dengan umum walaupun mereka telah menjalinkan hubungan selama empat tahun. Josh merupakan salah seorang pengasas bagi syarikat insurans Oscar Health dan juga merupakan adik ipar kepada Ivanka Trump iaitu anak perempuan Donald Trump.

 

 

3. Candice Swanepoel & Hermann Nicoli

 

All you need is love, love Love is all you need. ?

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

 

Tahun ini merupakan ulang tahun ke-11 hubungan cinta mereka! Mereka bertemu di Paris dan jatuh cinta serta merta. Pada tahun lalu, Candice mengumumkan bahawa Hermann telah melamarnya dan mereka bakal berkahwin nanti. Namun tahun ini pula menyaksikan pengumuman bahawa mereka ini bakal menjadi ibu bapa. Pada 5 Oktober lalu, Candice melahirkan seorang anak lelaki yang bernama Anacã.

 

4. Alessandra Ambrosio & Jamie Mazur

 

Happy birthday my love ❤️?? Wishing you all the happiness in the world …. Te amo

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

 

Mereka bertunang pada tahun 2008 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Anja (8 tahun) dan Noah (4 tahun). Pada tahun 2008, Alessandra mengejutkan dunia dengan berjalan di atas pentas peragaan Victoria Secret selepas melahirkan anak perempuannya 3 bulan sebelum itu. Jamie merupakan seorang ahli perniagaan dan pengasas koleksi seluar jeans RE/DONE namun mereka dikatakan masih tidak mempunyai rancangan untuk melangsungkan perkahwinan walaupun telah bertunang lama.

 

5. Lily Aldridge & Caleb Followill

 

Date night ?

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

 

Seorang lagi BFF Taylor Swift, Lily Aldridge berkahwin sejak 2011 dan memiliki seorang anak perempuan. Caleb yang merupakan penyanyi utama kumpulan rock Kings of Leon dan mereka bertemu pada tahun 2007 di festival muzik Bonnaroo. Pasangan sedondon ini juga sering dilihat bersama di karpet merah acara-acara besar di Hollywood.

 

 

Share via
Copy link