Awas! Ini Dia Tanda-tanda Pasangan Curang

Erti kata setia itu ibarat tidak ada makna lagi apabila ada di antara kalian yang mula bermain kayu tiga dalam diam. Ketahui tanda-tanda jika si dia mula curang.

 

Gambar : Shutterstock

Curang atau bersikap tidak setia pada pasangan hidup tidak kira yang sudah berumah tangga mahupun belum sering berakhir dengan episod duka. Hakikatnya curang agak sukar untuk dikenal pasti sekiranya pasangan bijak mengaburinya dengan tingkah laku mereka. Namun apabila tingkahnya dikesan, bermulalah juga kemusnahan pada kepercayaan dan janji setia pasangan yang ternoda.

 

Semak tanda-tanda jika pasangan anda curang dalam perhubungan. 

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tanda 4: Mula tidak ambil peduli

 

Jika sebelum ini si dia sering membawa anda keluar menjamu selera, membawa anda ke klinik ketika jatuh sakit dan banyak lagi. Namun kini segalanya tiada lagi. Tatkala di tanya sering sahaja jawapannya adalah sibuk bekerja. Mungkin ya, mungkin juga ada sesuatu yang si dia cuba sembunyikan. Cuba selidik dan sebaiknya perhatikan perlakuan serta gerak-gerinya agar tidak mengundang kekecewaan di kemudian hari yang hanya diketahui akan kebenaran curang itu melalui buah mulut orang.

 

 

 

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link