Terma Seks Rahsia

Bagi lelaki, mudah untuk mereka menggunakan carian di internet untuk mencari maklumat mengenai seks. Tetapi bagi wanita, ini akan menimbulkan sedikit perasaan malu. Bimbang nanti sekiranya orang lain menggunakan komputer anda, mereka akan mendapat tahu tentang sejarah carian anda! Jangan bimbang, kerana kami ada beberapa terma rahsia yang boleh digunakan di internet untuk memperkayakan ilmu seks anda.
 

terma seks rahsia

Gambar: asiapix.com

 

Pron
Sekiranya anda menggunakan istilah ini ketika mencari maklumat mengenai seks, orang yang menggunakan komputer anda akan merasakan ia merupakan satu peralatan elektrik atau trend rambut terbaru.

 

Mamada
Satu lagi cara adalah dengan menggunakan terma seks daripada bahasa lain. Contohnya ‘mamada’ merupakan perkataan Sepanyol yang membawa maksud seks oral. Walaupun orang yang menggunakan komputer anda boleh mengakses ‘history’ anda, mereka tidak akan terlintas perkataan tersebut membawa maksud seks.

 

Pnis
Cara lain yang boleh digunakan adalah dengan menggunakan perkataan singkatan daripada perkataan penuh. Pnis, contohnya. Kod rahsia ini tidak akan membuatkan anda kantoi!

 

RSS Sex Position
Menggunakan istilah nakal dalam aggregator RSS seperti Google Reader bukan sahaja boleh merahsiakan carian anda daripada mereka yang menggunakan komputer anda dan ia juga dapat menghalang anda daripada memasuki laman web yang terlalu menjengkelkan.

 

 

Share via
Copy link