Cubalah Teknik Solekan Jennie BLACKPINK Yang Mudah & Cepat Dari PT!

Untuk mendapatkan solekan persis bintang K-POP bukanlah satu perkara yang mudah. Walaupun ia nampak mudah, namun ketelitian dan teknik yang digunakan adalah berbeza. Pelbagai tips dan cara telah dikongsikan oleh Youtuber di Korea. Namun, jika ia salah teknik dan produk, apa yang diajari Youtuber itu tidak akan menjadi.

 

Foto oleh Noor Nippon.

 

Ia diperakui sendiri oleh juru solek Selebriti tempatan iaitu Emel Ismail yang mempunyai 18 tahun pengalaman dalam bidang solekan di Malaysia.  Peluang bekerjasama dengan kosmetik dari Korea iaitu Pure Theory (PT) membuka lembaran baru bagi Emel yang kini mendapat permintaan tinggi dari pelanggan untuk make-up ala Korea. Ia terus melonjak apabila Emel juga merupakan juru solek yang bertanggungjawab mendandan juara Big Stage 2, Jang Han Byul pada setiap minggu.

 

Aksi Emel Ismail mendandan. Foto: Noor Nippon

Dari kebanyakan bintang K-POP wanita yang ada, ramai gadis meminati untuk bersolek persis ahli Blackpink iaitu Jennie yang turut popular dengan lagu Solo. Jom ikuti teknik ringkas dan mudah yang dikongsi oleh Emel dengan menggunakan 100% kosmetik Korea iaitu Pure Theory.

6 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse


Sungguh cantik dan fresh look JENNIE BLACKPINK ni kan? Selamat mencuba.

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link