Warganet Cari 20 Selebriti lelaki Korea ini Sebab Otot Seksi & Foto Bogel

Terlalu ramai selebriti Korea tidak kira bergelar pelakon, penyanyi, personaliti dan model sering menjadi carian di internet kerana bentuk badan yang seksi dan ketulan otot perut yang mengghairahkan berbanding wajah yang kacak. Ada juga diantara mereka lebih popular kerana fizikal mereka berbanding bakat mereka.

 

Lebih menarik lagi, sebilangan selebriti lelaki Korea ini terus popular dikalangan warga net walaupun sedang berehat dalam dunia hiburan. Ini semua gara-gara figura-figura ini sering mengemas kini foto terbaru mereka yang menayangkan bentuk badan di laman sosial peribadi.

Selain menjadi idola atau rujukan untuk orang Korea terutama sekali lelaki untuk bertubuh sihat dan menawan, mereka juga merupakan golongan Selebriti Korea yang mempunyai carian tertinggi untuk foto bogel. Ramai juga telah menjadi mangsa suntingan gambar bogel dari warga net hasi dari suntingan gambar separuh bogel yang dimuat naik selebriti ini sendiri.

Ayuh ikuti 20 selebriti lelaki Korea yang begitu popular dikalangan pemuja badan cantik di Internet. Adakah Selebriti kegemaran anda tersenarai?

 

2 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse


2. Lee Jong Hwa (Jota Madtown)
Menyebut nama penuhnya, pasti ramai tidak mengenali figura kacak ini. Namun, bekas ahli Madtown ini sebenarnya telah popular selepas beraksi dalam program sukan yang melibatkan semua bintang K-POP. Jota terus popular apabila dia secara tidak sengaja telah menunjukkan otot perutnya di kaca TV. Selepas itu, setiap kali muncul di kaca tv atau majalah, Jota mesti akan beraksi tanpa baju. Otot perut yang dimiliki Jota juga membuatkan ramai lelaki cemburu. Jota juga menjadi model pakaian dalam kerana badannya yang menarik.

Share via
Copy link