Bergaya Dengan Koleksi Jam Pintar Fossil Baharu

Teks : Razin Mohd

 

Penggunaan aksesori hari ini bukan sahaja dilihat sebagai pelengkap gaya tetapi sebagai item yang boleh dirujuk, pintar dengan pelbagai fungsi berguna!

 

 

Meneraju gaya hidup serba canggih dengan teknologi peranti yang pelbagai hari ini nyata memberi kemudahan pada kesemua pengguna. Lihat sahaja gaya hidup Syaidatul Afifah, Yaya Zahir dan Ain Edruce, denganya gaya hidup mereka tampil lebih lancar dan up-to-date dalam apa jual hal dan keadaan. Sempena koleksi musim panas 2018, Fossil bariskan koleksi aksesori pintar dan bergaya yang bakal jadi pelengkap gaya #OOTD anda.

 

 

Baru-baru ini EH! Mendekati tiga jelitawan Syaidatul Afifah, Yaya Zahir dan Ain Edruce dalam mengetahui aktiviti harian dibalik kerier yang mereka ceburi. Apa yang menjadi keistimewan adalah kesemua dari mereka amat megemari aksesori elegan dan chic dari Fossil, antaranya jam tangan baharu Fossil Q Hybrid yang bukan sahaja kaya dengan aplikasi menarik tetapi  memudahkan cara mereka bekerja juga dalam faktor kesihatan dan kecergasan!

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

AKSESORI PILIHAN SYAIDATUL AFIFAH

 

 

Pemain Bowling Malaysia ini melengkapi aktiviti hariannya bersama Camilla Backpack dan jam tangan  pintar Q Control. Biarpun semasa menjalani sesi latihan atau aktiviti senaman di luar jam tangan ini banyak membatu beliau terutamanya dalam memeriksa keadaan cuaca juga ‘Activity Tracking’ buat senaman di taman yang sudah jadi amalannya setiap hujung minggu.

Share via
Copy link