SAMSUNG GALAXY S10: Better Than Before

Teks : Anis Hanini

 

Kembali sekali lagi di pasaran dengan teknologi kamera lebih canggih, skrin paparan lebih menawan dan sekuriti telefon pintar lebih ketat.

 

 

Siapa sangka kini rangkaian Samsung Galaxy S sudah berada di pasaran lebih 10 tahun? Bagi meraikan sambutan ini, Samsung telah melancarkan telefon pintar baru mereka iaitu Galaxy S10 yang direka khas untuk memenuhi kehendak pasaran yang ingin sesuatu yang pantas, mudah digunakan dan mampu menghasilkan keputusan yang memuaskan hanya di hujung jari.

 

Pastinya ‘worth the price and the wait’, Galaxy S10 membuktikan ia adalah salah satu leading smartphones in the world. EH! senaraikan kehebatan peranti ini yang jauh berbeza dengan saingannya lain di pasaran sekarang.

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

4)  SEKURITI LEBIH BAIK

 

 

Samsung juga antara peranti terawal di pasaran yang memperkenalkan sensor Ultrasonic Fingerprint yang membaca kontur 3D ibu jari anda untuk sekuriti lebih baik yang anti spuf.  Ia mampu mengimbas cap jari anda walaupun ibu jari basah mahupun kotor dan apatah lagi dengan FIDO Alliance Biometric Component Certification, ia menawarkan sekuriti yang baik untuk memastikan peranti anda sentiasa selamat.

 

*Samsung Galaxy S10 hadir dalam rona Prism White, Prism Black and Prism Green pada harga RM2,699, RM3,299 dan RM3,699.

 

 

Share via
Copy link