Legasi Inspirasi Sebenar Perancis

Jika anda merasakan seni bina Perancis direka berdasarkan legasi klasikal, jadi wanita yang berjalan di sekitar bangunan majestik kota itu menyempurnakan lagi satu pemandangan pergerakan terbaik.

 

 

Tahun ini, pertandingan L‘Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 yang boleh digelar Oscars untuk industri dandanan rambut bakal berlangsung secara besar-besaran di MITEC pada 14 Februari 2019 dengan tema "Create Your Own Parisian Style".

 

EH! himpunkan hasil dandanan dari 12 orang finalis yang mana memberi penghormatan kepada pendandan rambut profesional, rona dan fesyen ala Perancis.

7 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

#PRIVÉ

 


Herry Eng Khim Tatt, MaxStyle Hair Salon & Academy

“Rekaan saya berinspirasikan dari keberanian Joan Arc. Saya menggunakan potongan pendek di bahagian belakang rambut dan kemudian panjang di hadapan untuk memaparkan sisi lembut seorang wanita. Garisan crisp pula menggambarkan sisi perkasa wanita. Saya warnakan rambutnya dengan oren jadi look rona lavender secara keseluruhan akan lebih menarik, seakan matahari terbenam di atas padang lavender, hangat dan efek effortless.

Model Kelly Loi
Fesyen Milik Stylist

Artikel Berkaitan

Share via
Copy link