Sentuhan Kediaman Yang Lebih Eksklusif Dengan Rangkaian Produk Dyson

 

Teks: Anis Hanini

 

Kediaman adalah syurga peribadi kita, jadi pabila dihias dengan perabot serta item-item bagi menaikkan lagi seri, kita pastinya akan terasa lebih tenang dan gembira. Namun begitu, penyelenggaraan bukan sesuatu yang ramai gemar lakukan kerana ia memakan masa dan memenatkan.

 

Hadir tiga produk terkini daripada Dyson bagi membantu memudahkan anda menyelesaikan tugasan dengan pantas tanpa break a sweat dan pada masa yang sama memberi rasa eksklusif pada kediaman! Membersihkan rumah kini lebih mudah dengan tiga produk Dyson yang mesti dimiliki hari ini.

 

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

 

DYSON PURE COOL ME PERSONAL PURIFYING FAN

 

Merupakan kipas yang membersihkan kotoran udara dengan menggunakan teknologi Core FlowTM yang memberikan udara lebih segar dan menyejukkan pada kediaman. Tapisan HEPA nya mampu memerangkap 99.5 peratus partikel sekecil allergen dan partikel ultra halus seperti debunga, spora kulapak serta bakteria.

 

Ia lengkap dengan sistem pengesan cahaya yang memantau cahaya sekeliling dan secara automatic menurunkan atau menaikkan cahaya skrin LCD. Selain itu, ia juga hadir dengan sleep timer yang mana anda boleh tetapkan masa antara 30 minit hingga lapan jam.

 

 

Share via
Copy link