Tip Terbaik Buat Pasangan Suami Isteri Bantu Rancang Jantina Anak

Bolehkah anda merancang jantina anak? Ada beberapa cara untuk anda cuba.

Gambar : Shutterstock

 

Bagi pasangan yang sudah berkahwin tentunya ada keinginan untuk menimang cahaya mata dan sering kali juga ditanya sama ada inginkan anak lelaki ataupun perempuan. Walaupun tidak kisah dengan apa jantina sekalipun, ada beberapa ikhtiar yang mungkin boleh membantu kalian merancang dan selebihnya kita berserah pada yang Maha Esa.

 

Menurut kajian dan petua ada beberapa cara mendapatkan anak lelaki atau perempuan yang mungkin boleh diamalkan sebelum, sewaktu atau selepas melakukan hubungan intim pasangan suami isteri.

 

EH! himpun beberapa tip yang diamalkan selama ini namun tidak kiralah sekiranya lelaki atau perempuan semuanya rezeki dan ini juga ketentuan Tuhan. Kita terima apa juga jantina zuriat yang semestinya menjadi pengerat kasih sebuah perkahwinan.

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pemakanan

Perempuan: Memakan makanan yang beralkali bagi si suami, seperti sayuran, buahan, putih telur dan susu. Memakan makanan yang berasid bagi si isteri seperti daging dan makanan laut.

Lelaki: Ia sebaliknya. Si isteri perlu memakan makanan yang beralkali, manakala suami perlu memakan makanan yang berasid.

Share via
Copy link